čtvrtek 21. dubna 2011

Just HackIt! v1.1 Released

POZOR, POZOR!!! Nový hack pro všechny Nokia telefony se Symbianem právě přichází!!!
Just HackIt! v1.1
Jednoduchý hack pro vás, pro všechny!
Aplikace je modifikovanou verzí Root Certificate Hacku CertHack autora stas686 z týmu dimonvideo.ru.
Autor modifikace: CODeRUS a Kolay
Aplikace se skládá ze dvou souborů a hack je s její pomocí opravdu velmi snadný.
Jak na to:
1. Podepište soubor "CertHack_Installer" vaším certifikátem.
2. Nainstalujte soubor "CertUpdater".
3. Nainstalujte podepsaný soubor CertHack_Installer.
4. Spusťte HackIt! pomocí ikony v menu.
Během hackování program nainstaluje modifikovaný souborový manažer S3FileBrowser do telefonů se Systémem Symbian^3 a RomPatcher+ do ostatních telefonů.
Do telefonů se Symbianem 9.4 a S^3 také nakopíruje InstallServer.
Pokud se vám při běhu programu objeví nějaká chyba, restartujte telefon a spusťte HackIt! znovu.
Po úspěšném hacku můžete aplikaci HackIt! odstranit.
Program stahujte zde:
JustHackIt.zip
Původní CertHack naleznete zde:
CertHack.zip
Happy hacking!!!

4 komentáře:

marek.sk řekl(a)...

Parada potesilo to. Je fajn, ze komunita okolo symbianu este stale zije.Je mi do placu ked sledujem, ako nokia umyselne sama od seba predovsetkym vdaka elopovi, kt ma jasny zamer likviduje symbian tak rcyhlo ako len moze. Ako uzivatel mspeaku na e52 a n82 uz teraz viem jedno, ze si tieto telefony budem setrit sanovat ako len budem môct.

Energizer řekl(a)...

Zdar. Jsem rád, že se program líbí a funguje. Přesně tak. Elop je... no dosaďte si tam to slovo za mě. Symbian je pro mě a určitě pro hodně dalších lidí nejlepší systém už jen proto, jak se ovládá, že není postaven na cloudu, nemá zbytečné hardwarové nároky atd. Věřím, že díky lidem, jako je tým PNHT a dalším skvělým moderům s námi tento systém vydrží ještě hodně dlouho, i kdyby se ho snažila sama Nokia za živa pohřbít. Já Symbianu zůstanu věrný, co to jen pude a budu jej podporovat!!! Přidejtese i vy ostatní, kupujte Symbianové telefony a podporujte je, ať lidi z Nokie vědi, co zákaznícci chtějí!

marek.sk řekl(a)...

Elop tam bol dosadeny podla mna za jasnym umyslom. Cele to podla mna smeruje do stadia, ze microsoft raz kupi diviziu mobilnych telefonov od nokie ak sa aspon ako tak chytia na trhu nokie s wpc7 o com osobne dost pochybujem.

Inak si to neviem vysvetlit, lebo nokia kona z môjho pohladu nezmyselne v urcitych rozhodnutiach.
Mam nazor, ze pre nokiu by bolo idealne vyrabat pod vlastnou znackou dajma tomu v highende telefony postavene na androide, kt je uz slusne rozsireny a ma silnu perspektivu do buducna s tym, ze by uz do existujuceho systemu dodala osvedcene benefity a sluzb ako su ovimaps a rôzne ine.

Telefony so symbianom môzu kludne zostat v strednej az vyssej triede paralelne popri androide. Symbianove telefony by boli viac zamerane na business segment a na uzivatelov, kt preferuju klasicku konstrukciu s priemernym displayom vybornou vydrzou konektivitou a kvalitou.

Symbian bol od zaciatku vyvijany, ako nedotykov system a tam aj mal aj zostat. Zvladal to skoro na jednicku. Je prirodzene, ze v dnesnom osiale a boome dotykovych platforiem nieje to naj, pretoze nebol na to prispôsobeny.

Ist momentalne do wpc7 poslat cely ekosystem s60 platformy casomdo kitek atd je velmi nerozumne a nerozvazne. Nokia sa apopali.

Svoje hovoria aj aktualne cisla predanych telefonov s wpc7, kt sa nekupuju kvoli slabej zakladni aplikacii a momentalne stale spuste detskych nedostatkov v systeme.

Tak tak vdaka PMHT a ostatnym fanusikom a kutilom je pouzivanie symbianu este uzitocnejsie a zabavnejsie.

Dagmar řekl(a)...

Ahoj. Prosím tě jak mám podepsat CertHack_Installer svým certifikátem? Nemohl bys sem dat návod. Děkuji.