pátek 25. prosince 2009

Vánoční nadílka firmwarů

Tak nám na vánoce vyšlo pár nových firmwarů a u jednoho jsem se obzvláště divil. Jedná se totiž o model Nokia N82, o kterém jsem slyšel, že se přestává vyrábět. Proto mě release nového firmwaru opravdu mile překvapila, ikdyž jsem k ní zatím nenašel žádný changelog tedy seznam změn a novinek.
Firmware s označením v35.002 je již ke stažení na NSU (Nokia Software Updateru). Zkušenější uživatelé si jej mohou stáhnout zde
http://rapidshare.com/files/325818567/RM-313_Europe_35.0.002_v6.0.exe
a nainstalovat programem Phoenix Service SUite.
Druhý firmware, který nedávno vyšel je pro Nokii 5630 XpressMusic. Nese označení v013.009 a pro mě zásadní inovací je vylepšení komunikace s bluetooth zařízeními. Nyní již konečně pořádně funguje komunikace mezi telefonem a stereo Bluetooth headsety, testováno na modelu Philips SHB9000.
Další zajímavou změnou by mělo být zrychlení načítání webových stránek v interním prohlížeči, ale to ještě nemám vyzkoušeno.
Nevýhodou tohoto firmware je, že nelze hacknout pomocí softwaru HelloOX v2.03. Takže jestli vám ve starém fw nic neschází, zatím neupgradujte.
Pokud byste však nějaký problém měli, např. s bluetooth komunikací, a absence hacku vám nevadí, určitě upgrade doporučuji.
Zatím lze pouze přes Phoenix, na NSU ještě není.
Stahujte tedy zde:
http://rapidshare.com/files/325812019/RM-431_CareDP_4.0_EUROPE.exe
Přeji vám hezký zbytek Vánoc, super Silvestra, jen to nejlepší v novém roce a Nokii hodně dalších povedených firmwarů. :)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

Nice dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.