neděle 13. února 2011

Podpořme Symbian

Kdo se trochu zajímá o dění na poli telekomunikací určitě zaregistroval, že v pátek se dohodli šéfové Nokie Stephen Elop a Microsoftu Steve Balmer na spolupráci, s cílem, aby Nokia vyvíjela telefony s operačním systémem Windows Phone 7. Toto by mohlo mít za následek odsunutí Symbianu a Meego na vedlejší kolej a případně i úplné zastavení vývoje těchto skvělých systémů.
Pokud vás, stejně jako mě, tato situace znepokojuje, rozčiluje nebo prostě s tímto nesouhlasíte, prosím o podepsání následující petice:
http://www.ipetitions.com/petition/symbianforever
Beru to spíše jako takový pokus, ale nějak jsem nemohl jen tak sedět a sledovat, jak se kvalitní firma sama zaživa pohřbívá.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hej nechces ten odkaz povesit i na zahranicni weby? symbian-freak.com allaboutsymbian.com engadget.com ......

Energizer řekl(a)...

Jojo, teď se právě snažim o registraci do Engadget. Do ostatních určo taky zavěsím. :) Díky za podporu, sdílejte taky!

Anonymní řekl(a)...

Prave sem se pokusil kontaktovat Allaboutsymbian, tak uvidime. napadla me stejna myslenka hned v patek, tak sem se snazil spojit s symbian-freak.com ale zatim se mi neozvali, kdyz tak to zkus, to je dost ctena stranka a majitel hodne velky fanda...

Energizer řekl(a)...

Tak zatim se mi to povedlo na Symbian-Freak, Ipmart a Dailymobile. Kdo další chce, ať sdílí třeba na Facebooku, ten nemám.

chicadelaesperanza řekl(a)...

!Dekuji za superni iniciativu! Tez jsem podepsala petici...kez by to k necemu bylo...